Meistä sanottua

"Olemme käyttäneet LBS Scandinavian käännöspalveluja useita vuosia ja hyvä yhteistyömme jatkuu edelleen. Erityiskiitoksen LBS ansaitsee joustavuudesta ja nopeista käännösten toimituksista."
Työhyvinvointialan yrityksen toimitusjohtaja, pääkaupunkiseutu
"LBS:n asiakaspalvelu on aina asiantuntevaa ja sujuvaa. Käännökset toimitetaan ennalta sovitussa aikataulussa. Olemme olleet tyytyväisiä LBS:n palveluihin ja niiden kattavuuteen."
Maahantuontiyrityksen assistentti, Etelä-Pohjanmaa
"LBS on kääntänyt meille useana vuonna lukuisia sopimuksia, hallinnollisia ohjeistuksia, henkilöstöhallinnon tekstejä, esitteitä ja taloudellisia asiakirjoja (mm. tasekirjoja). Laadukkaat käännökset ovat tulleet aina ajallaan, ja yhteistyö on sujunut kaikin puolin mainiosti!"
Säätiön lakimies, Helsinki
"Olemme käyttäneet LBS:n käännöspalvelua jo useamman vuoden ajan erityisesti markkinointimateriaalien kääntämiseen. Laatu on korkeatasoista ja palvelu erittäin nopeaa ja joustavaa. LBS on perehtynyt organisaatioomme ja toimialamme ammattisanastoon."
Client Relations Manager, ammattikorkeakoulun kansainvälisten asioiden yksikkö
"Olemme tehneet LBS:n kanssa yhteistyötä vuodesta 2008 hyödyntäen LBS:n asiantuntemusta psykologian alan käännöksissä. LBS on toimittanut käännökset aina erittäin luotettavasti ja laadukkaasti. Erityisen positiivista toiminnassa on nopea reagointi yhteydenottoihin. Olemme saaneet käännökset joustavasti eri kielille, eikä ole koskaan tullut mieleenkään vaihtaa käännöstoimistoa!"
Henkilöstö- ja terveysjohtamista tukevan asiantuntijayrityksen toimitusjohtaja, Turku
"Oikeanlaista asennetta ja aitoa kiinnostusta liiketoimintaamme kohtaan. LBS toimitti tietojärjestelmämme käännökset käyttämällä omaa työkaluamme."
Elektroniikkayhtiön vientijohtaja, Pirkanmaa
"Saimme jälleenmyyjiltämme kiitosta selkeistä käyttöohjeista ja hyvistä käännöksistä."
Teknologiayhtiön vientipäällikkö, Helsinki
"Lehdistötiedotteemme julkaistiin muutaman tunnin sisällä verkkolehdissä eri puolilla maata. Sen seurauksena meidät kutsuttiin haastateltavaksi radioon ja saimme myös näkyvyyttä televisiossa."
Yhdistyksen puheenjohtaja, Varsinais-Suomi
"LBS Scandinavia on kirjoittanut nettisivu- ja esitetekstimme, tulkannut neuvottelumme ja kääntänyt sopimuksemme. Luotettavaa palvelua."
Keskisuuren teollisuusyrityksen toimitusjohtaja, Etelä-Pohjanmaa
"Nopea ja ammattitaitoinen palvelu yllätti – nykyään harvinaista."
Keskisuuren teollisuusyrityksen varatoimitusjohtaja, Varsinais-Suomi
"Olen työskennellyt kymmenen viimeisen vuoden aikana kolmessa yhtiössä kolmella eri toimialalla ja tilannut käännökset vuodesta 2008 lähtien LBS Scandinavialta. Erinomaista laatua aiheesta riippumatta."
Monialayhtiön viestintäpäällikkö, Helsinki
"LBS:n kääntäjät eivät vain käännä sloganeita, vaan saavat ne myös toimimaan! Monesti käännös on alkuperäistä parempi!"
Mainostoimiston projektipäällikkö, Turku
"Hinta–laatu–nopeus-suhde kohdillaan, joustavaa palvelua!"
Sairaalan viestintäjohtaja, Helsinki