Kääntäminen ja lokalisointi

Tarjoamme laadukkaita asiantuntijakäännöksiä kilpailukykyiseen hintaan. Kielivalikoimamme kattaa kaikki eurooppalaiset ja useimmat aasialaiset kielet. Teemme yhteistyötä niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin kanssa, ja asiakaskuntaamme kuuluu sekä suuria kansainvälisiä että pieniä paikallisia toimijoita lukuisilta eri aloilta. Katso esimerkkejä käännöstöidemme aihealueista ja tekstityypeistä.

Kaikki kääntäjämme ovat käännösalan koulutuksen saaneita natiivikääntäjiä, joilla on huomattavaa työkokemusta ja jotka ovat erikoistuneet yhteen tai useampaan toimialaan. Pääkääntäjämme ovat kääntäneet uransa aikana kymmeniä tuhansia sivuja erilaisia asiakirjoja. Monilla kääntäjillämme on myös tutkinto muulta alalta, kuten tekniikan, talouden tai luonnontieteiden alalta.

Käytämme markkinoiden uusimpia käännöstyökaluja ja kieliteknologisia apuvälineitä. Tekniikan hyödyntäminen palvelee tavoitettamme – tinkimätöntä laatua – ja tuottaa asiakkaalle kustannussäästöjä. Uusimmatkaan ohjelmistot eivät kuitenkaan korvaa asiantuntemusta, vaan viime kädessä laadun takaa aina rautainen ammattilainen.

Lokalisointi on kääntämisen laji, jossa ohjelmisto, sovellus tai julkaisu sovitetaan kohdekielen toimintaympäristöä, kulttuuria ja paikallisia käytäntöjä vastaavaksi. Lokalisoitavia asioita ovat esimerkiksi mitta- ja rahayksiköt, paikalliset säännökset sekä paikallinen sisältö. Toteutamme lokalisointihankkeita asiantuntemuksella ja kerromme mielellämme tarkemmin, mitä onnistuneeseen toteutukseen tarvitaan.